Dokumentární akreditiv - Látalová, Eva; Jablonský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce detailně zachycuje průběh dokumentárního akreditivu a vysvětluje motivaci obchodníků k využití této platební metody. Velká část práce je věnována ukázce dokumentárního akreditivu ve formě swiftové zprávy doplněné o podrobný komentář.
Vedoucí práce: Petr Jablonský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses