Daň z příjmů právnických osob a její vliv na účetní výkaznictví - Krajčová, Lenka (2010)
Bakalářská práce "Daň z příjmů právnických osob a její vliv na účetní výkaznictví" se zaměřuje na problematiku výpočtu daně z příjmů právnických osob založených za účelem podnikání. Těžíštěm práce jsou úpravy výsledku hospodaření při tvorbě daňového základu a vliv těchto úprav na výši splatné daně.