Daň z příjmů právnických osob a její vliv na účetní výkaznictví - Krajčová, Lenka; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce "Daň z příjmů právnických osob a její vliv na účetní výkaznictví" se zaměřuje na problematiku výpočtu daně z příjmů právnických osob založených za účelem podnikání. Těžíštěm práce jsou úpravy výsledku hospodaření při tvorbě daňového základu a vliv těchto úprav na výši splatné daně.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses