Aktuální změny v právní úpravě veřejných zakázek - Jindrák, Jiří (2010)
Veřejné investování je oblastí, která nabývá stále většího ekonomického a politického významu nejen na uzemí České republiky, ale i v zemích Evropské unie. Tato bakalářská práce je zaměřená na vývoj právní úpravy zadávaní veřejných zakázek na území České republiky. Praktická část této práce je zaměřená na aktuální trend vývoje právní úpravy veřejných zakázek, připravované novelizace a problémy při zadávání veřejných zakázek.