Aktuální změny v právní úpravě veřejných zakázek - Jindrák, Jiří; Štěpánek, Petr; Vršecký, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Veřejné investování je oblastí, která nabývá stále většího ekonomického a politického významu nejen na uzemí České republiky, ale i v zemích Evropské unie. Tato bakalářská práce je zaměřená na vývoj právní úpravy zadávaní veřejných zakázek na území České republiky. Praktická část této práce je zaměřená na aktuální trend vývoje právní úpravy veřejných zakázek, připravované novelizace a problémy při zadávání veřejných zakázek.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses