Podnikatelský plán IMG Bohemia s.r.o. - Hofmanová, Tereza (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu společnosti IMG Bohemia, s. r. o., konkrétně její nové pobočky. Teoretická část pojednává o tom, co by měl správný podnikatelský plán obsahovat, jaké jsou jeho náležitosti a struktura. Z čehož pak vychází část praktická, kde za nosné těžiště této části je pokládán finanční plán, v rámci něhož jsou vytvořeny veškeré plánové bilance a nastíněn možný vývoj dané pobočky. Cílem této práce je tedy vytvořit predikci vývoje nově zřízené pobočky a to na období pěti let.