Proces hypotečního úvěrování v podmínkách českého bankovnictví - Lupínková, Lucie; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou vyřízení hypotečního úvěru, zejména z pohledu klienta. Kromě úvodní kapitoly, která stručně pojednává o hypotečním trhu a hypotečním úvěru jako takovém, práce obsahuje podrobný popis fází procesu hypotečního úvěrování a prvky ochrany klienta jako spotřebitele. Aplikační část práce je zaměřena na analýzu dodržování tzv. "hypotečního kodexu" českými bankami a následné srovnání s obdobnou analýzou organizace SOS z r. 2007.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses