Návrh a realizace zakázky webových stránek - Zmátlík, Rostislav; Toman, Prokop, 1942-; Pavlíček, Antonín, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce se zabývá tématem tvorby webových stránek. Nejdříve obecně seznámí s Internetem a využívanými technologiemi v současné době. Poté přiblíží hlavní zásady pro tvorbu webových stránek pro firmy v oblastech přístupnosti, použitelnosti, obsahu, vyhledatelnosti a hlavní body životního cyklu, který je rozdělen na fáze přípravy, realizace a údržby webových stránek. Poté nabité informace aplikuje přímo na webovou prezentaci vybrané gastronomické společnosti. Na základě vypsaných zásad je vytvořeno hodnocení, které je aplikováno na vybrané webové stránky.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; HTML (značkovací jazyk); bakalářské práce; HTML (document markup language); bachelor's theses