Náhradní rodinná výchova - Matějková, Jana; Spirit, Michal, 1943-; Měchurová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce se zabývá tématem náhradní rodinné výchovy. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola se zabývá obecným výkladem některých částí zákona o rodině, především základním rodinně-právním vztahům. Druhá kapitola pojednává již konkrétně o náhradní rodinné výchově, od historie až po její formy. Ve třetí kapitole se zaměřuji na osvojení, které se považuje za nejvýhodnější formu náhradní rodinné výchovy. Čtvrtá kapitola pak tvoří praktickou část, kde analýza ankety hraje důležitou roli.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses