Finanční analýza a prostorová komparace firem v telekomunikačním sektoru v ČR - Šplíchal, Jakub; Podškubka, Tomáš, 1982-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce na téma "Finanční analýza a prostorová komparace firem v Telekomunikačním sektoru v ČR" se zaměřuje na vypracování analýz jednotlivých společností v odvětví od roku 2004 do roku 2008. Práce se skládá ze dvou hlavních částí, části metodické a části praktické. V části metodické jsou osvětleny postupy, které jsou poté aplikovány v části praktické a podle nichž jsou prováděny analýzy. Po jednotlivých analýzách následuje srovnání společností, zhodnocení jejich silných a slabých stránek a odhad jejich budoucího vývoje v tomto sektoru.
Vedoucí práce: Tomáš Podškubka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses