Historie auditu - Kratochvílová, Monika (2010)
Bakalářská práce se zabývá historií auditorské profese. Popisuje historický vývoj auditu ve Velké Británii, Spojených států amerických a v České republice. Práce také obsahuje stručnou charakteristiku auditu, jeho cílů a funkcí.