Historie auditu - Kratochvílová, Monika; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce se zabývá historií auditorské profese. Popisuje historický vývoj auditu ve Velké Británii, Spojených států amerických a v České republice. Práce také obsahuje stručnou charakteristiku auditu, jeho cílů a funkcí.
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; Velká Británie; audit; bakalářské práce; Great Britain; auditing; bachelor's theses