Role působnosti facility manažera ve firmě OKIN Group, a.s. - Slívová, Tereza; Vyskočil, Vlastimil K., 1948-; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Téma bakalářské práce je zasazeno do prostředí jednoho z nejnovějších oborů současného managementu -- do oblasti facility managementu. Praktická část se pak konkrétně dotýká prostředí společnosti OKIN GROUP, a.s., která je v dnešní době největší a nejznámější firmou podnikající v tomto oboru na českém trhu. V rámci tohoto prostředí se práce snaží o specifikování pozice manažera a o určení jeho role v řízení podniku. Cílem je popsat náplň a obsah práce člověka zastávajícího pozici facility manažera a přiblížit skutečnosti, jimiž se liší od obecného pojetí manažera jako takového. Dílčím cílem je také definování poslání tohoto pracovníka a popsání všech oblastí jeho zájmu. Dalším úkolem práce je demonstrace konkrétních požadavků na výkon této pozice v různých společnostech zabývajících se facility managementem včetně jejich komparace.
Vedoucí práce: Vlastimil Vyskočil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; facility management; bakalářské práce; facility management; bachelor's theses