Vypracování podnikatelského plánu na založení a provozování hudební agentury L.M. agency - Hubáček, Karel (2010)
Tato bakalářská práce pojednává o založení a provozování hudební agentury L.M. agency. Společnost se zabývá poskytováním produkce živé hudby. Teoretická část zahrnuje vymezení základních pojmů, právní formy podniků a obecný rámec podnikatelského plánu. Dále teoretická část obsahuje specifika podnikání v oblasti kultury a umění. V praktické části jsou využity teoretické postupy na příkladu založení hudební agentury L.M. agency.