Vypracování podnikatelského plánu na založení a provozování hudební agentury L.M. agency - Hubáček, Karel; Vojík, Vladimír, 1944-; Teklý, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce pojednává o založení a provozování hudební agentury L.M. agency. Společnost se zabývá poskytováním produkce živé hudby. Teoretická část zahrnuje vymezení základních pojmů, právní formy podniků a obecný rámec podnikatelského plánu. Dále teoretická část obsahuje specifika podnikání v oblasti kultury a umění. V praktické části jsou využity teoretické postupy na příkladu založení hudební agentury L.M. agency.
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses