Finanční analýza podniku Pegas Nonwovens, S.A. - Dlugošová, Lenka (2010)
Témou bakalárskej práce je "Finančná analýza podniku PEGAS NONVOWENS S.A." Hlavným cieľom tejto práce je analyzovať celkovú finančnú situáciu podniku využitím pomerových ukazovateľov, horizontálnej a vertikálnej analýzy výkazov, ekonomickej pridanej hodnoty a niekoľkými bonitnými a bankrotnými modelmi. Tieto výsledky budú vyhodnotené na základe konfrontácie s odvetvovým priemerom.