Finanční analýza podniku Pegas Nonwovens, S.A. - Dlugošová, Lenka; Eysseltová, Sylvie; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Témou bakalárskej práce je "Finančná analýza podniku PEGAS NONVOWENS S.A." Hlavným cieľom tejto práce je analyzovať celkovú finančnú situáciu podniku využitím pomerových ukazovateľov, horizontálnej a vertikálnej analýzy výkazov, ekonomickej pridanej hodnoty a niekoľkými bonitnými a bankrotnými modelmi. Tieto výsledky budú vyhodnotené na základe konfrontácie s odvetvovým priemerom.
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses