Finanční analýza firmy Veba, a.s. - Ďoubek, Jiří (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti VEBA, textilní závody, a.s. v letech 2003 - 2008. Je rozdělena na dvě části - metodologickou, popisující teoretická východiska, a aplikační.