Finanční analýza firmy Veba, a.s. - Ďoubek, Jiří; Cimický, Jan; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti VEBA, textilní závody, a.s. v letech 2003 - 2008. Je rozdělena na dvě části - metodologickou, popisující teoretická východiska, a aplikační.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; textilní průmysl; finanční analýza; bakalářské práce; textile industry; financial analysis; bachelor's theses