Problematika využití, rozvoje a údržby městské zeleně a jejího propojení s kulturními památkami - Šimek, Jiří; Kouba, Vojtěch, 1983-; Cichrová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku obnovy, využití a údržby komplexů městské zeleně propojené s kulturními památkami. V teoretické části se práce zabývá základními principy a zásadami, které jsou použitelné při obnově, využití a údržbě daných zahradních celků, představuje rovněž jejich problémy a omezení. Praktická část seznamuje čtenáře se situací dvou zahradních komplexů -- Cibulky a Gröbovky. Práce popisuje a hodnotí jejich vývoj a současné projekty obnovy a využití v socioekonomickém kontextu dnešní doby.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses