Vliv územního plánování na využití kulturních památek v oblasti cestovního ruchu - Tomišková, Monika; Kouba, Vojtěch, 1983-; Šulcová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se snaží nalézt souvislosti tří oblastí - problematiky kulturních památek, cestovního ruchu a územního plánování. Vychází z hypotézy, že nejen samotné kulturní památky, nýbrž i poloha a prostředí, v němž se nacházejí, jsou atraktivitou turistické destinace, mají důsledek na celkový obraz daného místa a jeho genius loci. Praktická část se týká dvou obcí na Kutnohorsku, v nichž se nacházejí zámky rozdílných osudů.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses