Tvorba cen a metodika účtování vybraných slev ve Škoda Auto, a.s. - Novák, Daniel; Wagner, Jaroslav, 1977-; Burešová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku tvorby cen a popisuje metodiku účtování slev. Ukazuje, jak stanovit správnou cenu výrobku v průběhu jeho životního cyklu a jaké nástroje je vhodné použít k odhalení budoucího chování zákazníka. V praktické části je nastíněn postup plánování nového výrobku a s ním spojená cenová strategie vycházející z jeho získaných vlastností. Práce se dále zaobírá slevami jako nástrojem podpory prodeje a řeší jejich správné zaúčtování ve firemním účetnictví.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses