Procesní řízení jako manažerský koncept - Trčková, Lenka; Martanová, Kateřina; Tůma, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem mé práce je nalézt vhodný způsob řízení malé na služby orientované organizace, který využívá procesní řízení, porovnat tento způsob s dalšími vybranými manažerskými koncepty a následně tento způsob řízení prakticky aplikovat v konkrétní organizaci. Přínosem této práce je srovnání vybraných manažerských konceptů dle stanovených kritérií s procesním řízením a především navržení postupu a implementace procesního řízení do malé organizace, která hledá východisko z krize, do které se dostala především vlivem externích ale i interních činitelů. Práce je rozdělena do tří částí. První část popisuje samotné procesní řízení a metody jeho zavádění. V druhé části je procesní řízení srovnáváno s vybranými manažerskými koncepty. Praktická třetí část potom obsahuje popsaný použitý postup zavádění procesního řízení do malé organizace.
Vedoucí práce: Kateřina Martanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; management; bakalářské práce; management; bachelor's theses