Teorie behaviorálních financí - Šulc, Miroslav (2010)
Bakalářská práce je věnovaná behaviorálním financím a jejich aplikaci. Práce popisuje vývoj teorie po současnost. Jsou představeny teorie, které behaviorálním financím předcházely, jako například Teorie očekávaného užitku. Stejně tak je nastíněn nejnovější obor, neuroekonomie. Aplikační část se zabývá analýzou bubliny na technologickém trhu v USA 1995-2000.