Analýza a popis vývoje platební bilance Indie - Sedliak, Tomáš (2010)
Bakalářská práce se věnuje analýze a popisu vývoje platební bilance Indie v letech 1975--2008. Teoretická část obsahuje stručný popis struktury a jednotlivých funkcí platební bilance a také vypovídací schopnost sald platební bilance. Dále je v této části uveden historicko-ekonomický vývoj Indie. V praktické části je znázorněn a interpretován vývoj jednotlivých účtů a sald platební bilance Indie.