Analýza a popis vývoje platební bilance Indie - Sedliak, Tomáš; Ondřich, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce se věnuje analýze a popisu vývoje platební bilance Indie v letech 1975--2008. Teoretická část obsahuje stručný popis struktury a jednotlivých funkcí platební bilance a také vypovídací schopnost sald platební bilance. Dále je v této části uveden historicko-ekonomický vývoj Indie. V praktické části je znázorněn a interpretován vývoj jednotlivých účtů a sald platební bilance Indie.
Vedoucí práce: Libor Ondřich
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; devizové rezervy; Indie; platební bilance; bakalářské práce; foreign exchange reserves; India; balance of payments; bachelor's theses