Monetárna a fiškálna reakcia na finančnú krízu - Babušák, Martin; Brada, Jaroslav, 1964-; Osička, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práca sumarizuje a porovnáva prijaté opatrenia v oblasti monetárnej a fiškálnej politiky v reakcii na finančnú krízu v rokoch 2007 až 2010. V oblasti menovej politiky sú zhrnuté a porovnávané najdôležitejšie opatrenia Federálneho rezervného systému a Európskej centrálnej banky. V oblasti fiškálnej politiky práca zhŕňa a porovnáva reakciu vlády Spojených štátov amerických a Spolkovej republiky Nemecko.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses