Analýza služeb Czech point a datových schránek - Krug, Jan (2010)
Bakalářská práce "Analýza služeb Czech POINT a datových schránek" se zabývá rozborem služeb Czech POINT, v České republice nově zavedenými datovými schránkami a porovnáním úrovně E-governmentu v České republice a Rakousku. Teoretická část se týká historie a popisuje aktuální stav E-governmentu v České republice, dále analyzuje Informační systém datových schránek a služeb Czech POINT. Praktická část obsahuje výzkum, jehož cílem je porovnat E-government v České republice a Rakousku.