Analýza služeb Czech point a datových schránek - Krug, Jan; Doucek, Petr, 1960-; Fischer, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Bakalářská práce "Analýza služeb Czech POINT a datových schránek" se zabývá rozborem služeb Czech POINT, v České republice nově zavedenými datovými schránkami a porovnáním úrovně E-governmentu v České republice a Rakousku. Teoretická část se týká historie a popisuje aktuální stav E-governmentu v České republice, dále analyzuje Informační systém datových schránek a služeb Czech POINT. Praktická část obsahuje výzkum, jehož cílem je porovnat E-government v České republice a Rakousku.
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses