Socialistická architektura a její místo v současné společnosti - Šťastný, Petr; Kouba, Vojtěch, 1983-; Klíma, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce s názvem "Socialistická architektura a její místo v současné společnosti" se zabývá významem architektury období socialismu a dále jejím významem v současnosti V první části je charakterizována architektura mezi lety 1948 -- 1989 vztažená ke společensko-politickému vývoji. V druhé části je pak na příkladu obchodního domu Máj demonstrována funkčnost architektonických památek socialistické éry. Práce se zabývá také myšlenkou památkové ochrany moderních staveb.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses