Ekonomická analýza HC Slavia Praha a.s. - Turek, Martin; Eysseltová, Sylvie; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato práce bude zkoumat činnost sportovního klubu po ekonomické stránce.
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; sportovní organizace; bakalářské práce; sports organization; bachelor's theses