Affiliate marketing - Žlábek, Michal (2010)
Tato práce se zabývá affiliate marketingem a to zejména z pohledu partnera, ale i z pohledu e-shopu. Cílem je zejména podrobně seznámit s principem fungování affiliate marketingu, jeho výhod/nevýhod pro obě strany a dále rozebrání klíčových bodů pro úspešné nasazení affiliate systému na webové stránky. Poznatky jsou čerpány zejména z mých vlastních dlouholetých zkušeností. Práce je logicky rozdělena do 3 celků - obecné vysvětlení affiliate marketingu, rozebrání některých úspěšných programů v ČR a hlavní zásady použití.