Vyhodnocení marketingové kampaně produktu "Modré nebe" - Hronek, Filip (2010)
Práce zaměřená na témata kdo slaví svátek svatého Valentýna, jak se lidé chovají na tento svátek, jaký k němu mají vztah a které svátky mu kokurují. Výzkum proveden jako kvantitativní, formou dotazníku.