Vyhodnocení marketingové kampaně produktu "Modré nebe" - Hronek, Filip; Vávra, Oldřich; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce zaměřená na témata kdo slaví svátek svatého Valentýna, jak se lidé chovají na tento svátek, jaký k němu mají vztah a které svátky mu kokurují. Výzkum proveden jako kvantitativní, formou dotazníku.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses