Finanční analýza společnosti ČEZ, a.s. - Bejr, Štěpán (2010)
Cílem této bakalářská práce je zhodnotit finanční situaci a výkonnost společnosti ČEZ, a.s. v letech 2005-2009. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou popsány základní metody finanční analýzy, v praktické části je pak na jejich základě společnost hodnocena.