Finanční analýza společnosti ČEZ, a.s. - Bejr, Štěpán; Sieber, Martina; Strnad, Lucien; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářská práce je zhodnotit finanční situaci a výkonnost společnosti ČEZ, a.s. v letech 2005-2009. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou popsány základní metody finanční analýzy, v praktické části je pak na jejich základě společnost hodnocena.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; energetika; bakalářské práce; energy industries; bachelor's theses