Systém důchodového zabezpečení v ČR - Smolová, Lucie; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem této bakalářské práce je podat komplexní obraz situace současného systému důchodového zabezpečení v České republice. Poukazuje na problémy spojené s tímto systémem, například demografický vývoj, dochází totiž ke stárnutí populace. Práce se věnuje i otázce penzijního připojištění, které se stává v ČR čím dál oblíbenějším. V závěru je poukázáno na neudržitelnost systému a jsou zde uvedeny dva návrhy důchodové reformy, které již předložila tzv. Bezděkova komise.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses