Využití paušálních výdajů při formulaci základu daní z příjmů - Gbúr, Marcel (2010)
Práce se zabývá problematikou uplatnění a využití paušálních výdajů při formulaci základu daně z příjmu ve vyspělých zemích světa. Vychází ze současně platné legislativy. Věnuje se mezinárodní komparaci paušálních výdajů a jejich dopad při formulaci základu daně z příjmů.