Využití paušálních výdajů při formulaci základu daní z příjmů - Gbúr, Marcel; Vančurová, Alena, 1957-; Eisenwort, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se zabývá problematikou uplatnění a využití paušálních výdajů při formulaci základu daně z příjmu ve vyspělých zemích světa. Vychází ze současně platné legislativy. Věnuje se mezinárodní komparaci paušálních výdajů a jejich dopad při formulaci základu daně z příjmů.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses