Finanční analýza podniků provozujících multikina - Hobža, Radek; Marek, Petr; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Finanční analýza podává ucelený obraz o finanční situaci podniku. Tato bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu konkrétní společnosti zabývající se provozem multiplexů a srovnáním získaných výsledků a hodnot s největšími konkurenčními společnostmi v České republice. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. V první jsou metodicky popsány ukazatele finanční analýzy. Ve druhé jsou tyto ukazatele aplikovány na společnost CineStar s.r.o., největší společnosti provozující multikina u nás. Ve třetí části je tato společnost srovnána s jejími největšími konkurenty.
Vedoucí práce: Petr Marek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses