Aplikace bankrotních a bonitních modelů na podnicích v insolvenčním řízení - Wenig, Julius; Kolářová, Blanka; Kopecký, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato práce se zabývá se hodnocením sedmi bankrotních a tří bonitních modelů, které byly aplikovány na šesti podnicích. Podniky se nachází v insolvenčním řízení. Teoretická část popisuje jednotlivé bankrotní a bonitní modely. Praktická část obsahuje výsledky modelů u jednotlivých podniků a hodnocení jejich vypovídací schopnosti. Cílem práce je zhodnotit úspěšnost vypovídací schopnosti modelů a posoudit vhodnost jejich použití.
Vedoucí práce: Blanka Kolářová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; insolvenční řízení; bakalářské práce; insolvency proceedings; bachelor's theses