Význam souhrnného hlášení v boji proti daňovým únikům u daně z přidané hodnoty - Horáková, Dora (2010)
Souhrnné hlášení je jeden z nástrojů identifikace osoby, která je v jiném členském státě povinna přiznat a odvést daň z přidané hodnoty. Na základě vybraných kritérií je cílem práce vyhodnotit účinnost souhrnného hlášení v boji proti daňovým únikům a zhodnotit přijaté změny od 1. 1. 2010.