Význam souhrnného hlášení v boji proti daňovým únikům u daně z přidané hodnoty - Horáková, Dora; Svátková, Slavomíra, 1957-; Nachtigalová, Marika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Souhrnné hlášení je jeden z nástrojů identifikace osoby, která je v jiném členském státě povinna přiznat a odvést daň z přidané hodnoty. Na základě vybraných kritérií je cílem práce vyhodnotit účinnost souhrnného hlášení v boji proti daňovým únikům a zhodnotit přijaté změny od 1. 1. 2010.
Vedoucí práce: Slavomíra Svátková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; daň z přidané hodnoty; daňové úniky; bakalářské práce; value-added tax; tax evasion; bachelor's theses