Google Web Toolkit - Nedomlel, Jiří; Burkoň, Lukáš; Pavlíček, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato bakalářská práce si staví za cíl seznámit čtenáře s vývojářským nástrojem Google Web Toolkit a porovnat jeho výhody a nevýhody v kontextu dnešních nástrojů na tvorbu Rich Internet Applications. Práce je cílena především pro vývojáře. Díky této práci si bude moci čtenář vytvořit ucelenou představu o využití tohoto nástroje, jeho použití, jeho silných a slabých stránkách, dozví se o procesu práce s GWT a o jeho jednotlivých částech a podá srovnání s technologiemi konkurenčních firem. První část seznámí čtenáře s GWT obecně, druhá nabídne náhled na vývojový proces webových aplikací pomocí tohoto nástroje, třetí předvede praktickou ukázku aplikace. Nakonec práce zhodnotí nástroj Google Web Toolkit celkově.
Vedoucí práce: Lukáš Burkoň
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; Google; bakalářské práce; Google; bachelor's theses