Vyhodnocení projektu financovaného z veřejných prostředků - dotace na opravu veřejné památky - Novák, Josef (2010)
Práce se zabývá problematikou veřejných památek. Teoretická část zahrnuje definici kulturní památky, rozebírá její právní regulace a ekonomické dopady s nimi související. Praktická část je studie proveditelnosti k již proběhlé dotaci o kterou žádalo občanské sdružení Vítkův Hrádek. Studie má posloužit jako návod pro vyhotovení studie proveditelnosti k žádosti o dotace na další projekty.