Vyhodnocení projektu financovaného z veřejných prostředků - dotace na opravu veřejné památky - Novák, Josef; Říčka, Tomáš; Potluka, Oto, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá problematikou veřejných památek. Teoretická část zahrnuje definici kulturní památky, rozebírá její právní regulace a ekonomické dopady s nimi související. Praktická část je studie proveditelnosti k již proběhlé dotaci o kterou žádalo občanské sdružení Vítkův Hrádek. Studie má posloužit jako návod pro vyhotovení studie proveditelnosti k žádosti o dotace na další projekty.
Vedoucí práce: Tomáš Říčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses