Analýza hlavních aspektů pojištění motorových vozidel z pohledu klienta - Vinante, Petr; Gruber, Petr, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce je strukturována do třech hlavních kapitol: 1.Povinně smluvní pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla 2.Havarijní pojištění vozidel 3.Výběr vhodného pojistitele Práce se zaměřuje na vybrané problémy, jejichž nepochopení často způsobuje, že klienti pojišťoven neumí vhodné pojištění vybrat, správně ho využívat nebo jednají zbytečně ve svůj neprospěch (například těsně po dopravní nehodě nebo při následném uplatňování svých nároků). Tato práce předpokládá potenciálního čtenáře se základní orientací v problematice a měla by mu posloužit jako pokročilejší průvodce. Práce je zaměřena primárně na problematiku provozování osobních automobilů občany - fyzickými osobami.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses