Daňové doklady u daně z přidané hodnoty z pohledu judikatury ESD - Konderlová, Beata; Svátková, Slavomíra, 1957-; Říhová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato práce se zabývá daňovými doklady u daně z přidané hodnoty. Pravidla pro práci s daňovými doklady upravuje tuzemský zákon o DPH. Ten vychází ze znění směrnice Rady 2006/112/ES. Při výkladu evropského práva sehrává klíčovou roli Evropský soudní dvůr a jeho judikatura. Cílem práce je vymezení zásad týkajících se daňových dokladů z pohledu evropské a tuzemské legislativy za pomoci analýzy vybrané judikatury Evropského soudního dvora.
Vedoucí práce: Slavomíra Svátková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses