Ocenění podniku - Tomanová, Jana (2010)
Cílem této bakalářské práce je stanovení hodnoty podniku Olma, a.s. Teoretická část popisuje základní postup při oceňování podniku, který zahrnuje strategickou a finanční analýzu, finanční plán, ocenění, atd. Praktická část určuje tržní hodnotu společnosti Olma, a.s. výnosovými metodami DCF Entity a EVA k 31. 12. 2009.