Ocenění podniku - Tomanová, Jana; Kolářová, Blanka; Myslivec, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce je stanovení hodnoty podniku Olma, a.s. Teoretická část popisuje základní postup při oceňování podniku, který zahrnuje strategickou a finanční analýzu, finanční plán, ocenění, atd. Praktická část určuje tržní hodnotu společnosti Olma, a.s. výnosovými metodami DCF Entity a EVA k 31. 12. 2009.
Vedoucí práce: Blanka Kolářová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses